Boomtown goes Green

Voor Boomtown, een pop- en rock festival tijdens de Gents Feesten, werk ik met ToTaal mee aan de uitbouw van het duurzaamheidsbeleid. Onder de naam Boomtown goes Green wordt alle info over die inspanningen gebundeld en gecommuniceerd. In juli 2014 organiseerde ik mee een studiedag over duurzaamheid op festivals en events. Een langer lopend project is de Boombar, een onderzoek naar een duurzame bar voor gebruik op festivals. Voor Boomtown 2014 ontwikkelde ik mee een educatieve en interactieve opstelling om de bezoekers hiervoor te sensibiliseren.

Op 20 oktober 2014 won Boomtown dankzij de vele inspanningen op vlak van duurzaamheid de Groen Event Award, een prijs van OVAM als meest duurzame (middelgrote) festival van Vlaanderen in 2014. Bekijk het nieuws-item van AVS hierover.

Heeft u ook een project waarvoor u professionele begeleiding wil?
Contacteer me gerust voor verdere afspraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s