CactuS, prikkelend cultuurmagazine

In opdracht van Cultuurcentrum Strombeek werkte ik samen met het communicatieteam van het cultuurcentrum een nieuw concept uit voor het publieksmagazine.

Na maanden van denken en ontwikkelen, begonnen we eind augustus aan de productie van het allereerste nummer. Een hele ploeg van enthousiaste vrijwilligers (redacteurs en fotografen) werkte samen met de cultuurprofessionals van het cultuurcentrum. Ik verzorgde met ToTaal de hoofd- en eindredactie in een fijne samenwerking met de communicatiemedewerkers.

Op 17 oktober werd het resultaat gepresenteerd aan pers en publiek: CactuS, het prikkelend cultuurmagazine van Cultuurcentrum Strombeek. Het eerste nummer van CactuS werd opgebouwd rond het thema ‘Samen’, met interviews, artikels en een dossier over de vele samenwerkingen van het cultuurcentrum. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het tweede nummer gestart. Ik kijk er al naar uit om opnieuw mee te kunnen zorgen voor een verfrissend, kwalitatief hoogstaand en prikkelend magazine.

Heeft u ook een project waarvoor u een creatief concept en redactie wil?
Contacteer me gerust voor verdere afspraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s