CactuS, prikkelend cultuurmagazine

Totaalburo verzorgt jouw redactie

In opdracht van Cultuurcentrum Strombeek werkte Totaalburo samen met het communicatieteam van het cultuurcentrum een nieuw concept uit voor het publieksmagazine.

Na maanden van denken en ontwikkelen, begonnen we eind augustus aan de productie van het allereerste nummer. Een hele ploeg van enthousiaste vrijwilligers (redacteurs en fotografen) werkte samen met de cultuurprofessionals van het cultuurcentrum. Totaalburo verzorgde de hoofd- en eindredactie in een fijne samenwerking met de communicatiemedewerkers.

Het resultaat: CactuS, het prikkelend cultuurmagazine van Cultuurcentrum Strombeek. Het eerste nummer van CactuS werd opgebouwd rond het thema ‘Samen’, met interviews, artikels en een dossier over de vele samenwerkingen van het cultuurcentrum. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het tweede nummer gestart. We kijken er naar uit om opnieuw mee te kunnen zorgen voor een verfrissend, kwalitatief hoogstaand en prikkelend magazine.

Heb jij ook een project waarvoor je een creatief concept en redactie wil?
Contacteer ons gerust voor verdere afspraken.