Nele Bauwens & Ben Segers

Communicatie is mijn job en cultuur mijn passie. Een synergie kon niet uitblijven.

Sinds oktober 2014 verzorg ik dan ook de perscontacten en de promotie voor twee projecten van actrice en zangeres Nele Bauwens. Ik moet beter luisteren is de allereerste solo-voorstelling van Nele en is cabaret van het zuiverste soort. Out of the Blues is een muziekvoorstelling waarin Nele samen met kompaan Ben Segers hulde brengt aan de grote helden uit de blues en country.

In overleg met de klant leverde ik aangepaste content voor de websites en de Facebookpagina’s van beide projecten en zetten we een uitgebreide perscampagne op. Door een intensieve maatwerkcampagne slaagden we er in om beide projecten sterk onder de aandacht te brengen, in alle nationale en regionale media. Bekijk enkele fragmenten uit het VTM Nieuws, Eén JournaalDe Zevende Dag en Studio Brussel.

Hebt u ook een cultuurproject waarvoor u een sterkere communicatie wil?
Contacteer me gerust voor verdere afspraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s