Nele Bauwens & Ben Segers

Totaalburo verzorgt jouw communicatie en pr

Communicatie is onze job en cultuur onze passie. Een synergie kon niet uitblijven! Daarom verzorgde Totaalburo de perscontacten en de promotie voor twee projecten van actrice en zangeres Nele Bauwens.

Ik moet beter luisteren is de allereerste solo-voorstelling van Nele en is cabaret van het zuiverste soort. Out of the Blues is een muziekvoorstelling waarin Nele samen met kompaan Ben Segers hulde brengt aan de grote helden uit de blues en country.

In overleg met de klant leverde Totaalburo aangepaste content voor de websites en de Facebookpagina’s van beide projecten en zetten we een uitgebreide perscampagne op. Door een intensieve maatwerkcampagne slaagden we er in om beide projecten sterk onder de aandacht te brengen, in alle nationale en regionale media, met reportages op het VTM Nieuws, Eén Journaal, De Zevende Dag en Studio Brussel.

Heb jij ook een cultuurproject waarvoor je een sterkere communicatie wil?
Contacteer ons gerust voor verdere afspraken.