Allemaal Etterbeek

In opdracht van de Dienst Nederlandstalige Aangelegenheden van de gemeente Etterbeek begeleidde ik een aantal culturele organisaties bij het verbeteren van hun externe communicatie.

Vertrekkend vanuit een analyse van de huidige communicatie, werden enkele aanbevelingen geformuleerd. Daaruit vloeiden enkele concrete acties voort. Op donderdag 05.02 opende in het gemeentehuis van Etterbeek de expo ‘Allemaal Etterbeek’. Studenten fotografie van de plaatselijke Academie voor Beeldende Kunsten haalden enkele tientallen Etterbekenaren voor de lens. Hen werd gevraagd om met een accessoire uit hun vrije tijd op de foto te gaan.

Een selectie van deze foto’s werd gebundeld in een brochure waarin de plaatselijke organisaties met een vrijetijdsaanbod zich voorstellen aan de inwoners van Etterbeek. Ik bedacht het creatief concept voor deze brochure en stond in voor de redactie van de teksten. Uiteraard werd de brochure gedrukt op 100% gerecycleerd papier.

Heeft u ook een project waarvoor u een creatief concept of redactie wil?
Contacteer me gerust voor verdere afspraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s