Allemaal Etterbeek

Totaalburo verzorgt jouw brochures en magazines

In opdracht van de Dienst Nederlandstalige Aangelegenheden van de gemeente Etterbeek begeleidde Totaalburo een aantal culturele organisaties bij het verbeteren van hun externe communicatie.

Vertrekkend vanuit een analyse van de huidige communicatie, werden enkele aanbevelingen geformuleerd. Daaruit vloeiden enkele concrete acties voort. In februari 2015 opende in het gemeentehuis van Etterbeek de expo ‘Allemaal Etterbeek’. Studenten fotografie van de plaatselijke Academie voor Beeldende Kunsten haalden enkele tientallen Etterbekenaren voor de lens. Hen werd gevraagd om met een accessoire uit hun vrije tijd op de foto te gaan.

Een selectie van deze foto’s werd gebundeld in een brochure waarin de plaatselijke organisaties met een vrijetijdsaanbod zich voorstellen aan de inwoners van Etterbeek. Totaalburo bedacht het creatief concept voor deze brochure en stond in voor de redactie van de teksten. Uiteraard werd de brochure gedrukt op 100% gerecycleerd papier.

Heb jij ook een project waarvoor je een creatief concept of redactie wil?
Contacteer ons gerust voor verdere afspraken.