Expo Samenwerken Loont!

Totaalburo zorgt voor creatieve communicatie die werkt.

In opdracht van het Wereldcentrum van de Provincie Oost-Vlaanderen werkte Totaalburo ism partners Leeberg en Bric-à-Broc het project Samenwerken Loont! uit. Dat bestond uit een rondreizende interactieve tentoonstelling en een bijhorende informatieve brochure. 

Om samen te kunnen werken, moet je elkaar kennen. Het project Samenwerken Loont! biedt een blik op wat de Provincie Oost-Vlaanderen doet op vlak van internationale samenwerking, wie de partnerorganisaties zijn waarmee ze samenwerken en voor welke mensen in het Zuiden ze werken.

We werkten het creatief idee uit aan de hand van 6 echte personen, telkens 2 uit elk land waarin de Provincie Oost-Vlaanderen actief is: Ecuador, Rwanda en de Filipijnen. In de expo en de brochure vertellen we het verhaal van die 6 gewone mensen, telkens gekoppeld aan thema’s als waterbeleid, landbouw of gezondheid.

De tentoonstelling bestond uit 8 verschillende interactieve modules, met integratie van audio en video. Deze expo reisde in 2016 en 2017 rond langs verschillende Oost-Vlaamse gemeenten.

Dit project werd door Totaalburo van A tot Z uitgewerkt: van de creatieve fase tot en met de productie van de tentoonstelling en de redactie en vormgeving van de brochure.

Kunnen we ook voor jouw bedrijf of organisatie een creatief concept uitwerken? Contacteer ons gerust voor meer info.