Magazine Gewitwel voor Bouwunie

Totaalburo zorgt voor creatieve communicatie die werkt.

Voor de Schilders-Decorateurs van de Bouwunie maakte Totaalburo het magazine/jaarboek Gewitwel. Na de briefing door Bouwunie stonden we in voor het volledige projectmanagement: we bedachten het creatief concept, schreven een deel van de artikels, verzorgden de eindredactie en coördineerden de fotografie en vormgeving.

Een magazine opzetten, da’s geen makkelijke klus. Met Totaalburo hebben we gelukkig een pak ervaring met magazines en bedrijfsbrochures en dus kwamen ook de mensen van Bouwunie bij ons terecht.

Totaalburo zorgde voor de volledige coördinatie van dit fijne project. We bedachten de formats, maakten een storyboard, deden interviews, schreven zelf enkele artikels en verzorgden de eindredactie. Voor de vormgeving en fotografie werkten we samen met deskundige partners. Eens het magazine afgewerkt, zorgden we er ook voor dat het gedrukt en verspreid werd.

Heb jij ook nood aan een creatief concept voor een magazine of bedrijfsbrochure? Of aan een ervaren redacteur die de artikels opmaakt en interviews uitschrijft? Of gewoon een goede eindredacteur die alles naleest op eventuele schrijffouten?

Contacteer ons gerust voor meer info.