De Wijde Wereld Weken

Totaalburo zorgt voor creatieve communicatie die werkt.

Met een brede waaier aan culturele evenementen, georganiseerd door diverse partners, zet de gemeente Grimbergen met De Wijde Wereld Weken het najaar van 2018 helemaal in het teken van diversiteit. Want “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!” Met Totaalburo verzorgden we de pers en communicatie van deze campagne.

Grimbergen verandert snel. De grotere diversiteit biedt kansen, maar brengt ook vele uitdagingen met zich mee. Opdracht is om de uitdaging aan te gaan en te bouwen aan een gemeenschap met wederzijds respect voor elkaars eigenheid. Een samenleving waar iedereen zich thuis voelt. Elkaar leren kennen, bruggen bouwen tussen Vlamingen en tientallen andere culturen in onze gemeente is daarbij een onmisbare stap.

Met het project De Wijde Wereld Weken draagt de gemeente Grimbergen daar hun steentje aan bij. Diverse partners zorgen voor een programma vol activiteiten op het multiculturele menu: van dans tot expo, film, theater, muziek, lezingen en kookworkshops.

Met Totaalburo werkten we voor deze Wijde Wereld Weken de communicatiecampagne uit. We maakten een promotievideo, programmabrochure en ander drukwerk, zorgden voor het aanvullen van de website, het posten van berichten op Facebook en het opmaken van een persbericht.

Heb jij in jouw bedrijf of organisatie ook een project of campagne waarvoor je communicatie nodig hebt? Contacteer ons gerust voor meer info.