Magazine SCOOP voor JINT

Totaalburo zorgt voor creatieve communicatie die werkt.

In opdracht van JINT zette Totaalburo de schouders onder een gloednieuw magazine: SCOOP. We bedachten de naam en het creatief concept, maken voor elke editie een storyboard, verzorgen telkens de eindredactie en coördineren de vormgeving.

Een nieuw magazine opzetten, da’s geen makkelijke klus. Met Totaalburo hebben we gelukkig een pak ervaring met magazines en bedrijfsbrochures en dus kwamen de mensen van JINT bij ons terecht.

De medewerkers van JINT zorgen zelf voor de inhoud van het magazine, maar met Totaalburo lezen we alles grondig na en zetten we alles op punt. We coördineren ook de vormgeving die uitgevoerd wordt door Made by Hanna. Tot slot zorgen we er ook voor dat het magazine gedrukt en verdeeld wordt.

Heb jij ook nood aan een creatief concept voor een magazine of bedrijfsbrochure? Of aan een ervaren redacteur die de artikels opmaakt en interviews uitschrijft? Of gewoon een goede eindredacteur die alles naleest op eventuele schrijffouten? Contacteer ons gerust voor meer info.