Website en magazine Magic Chocolates

Totaalburo zorgt voor creatieve communicatie die werkt.

Voor Magic Chocolates, producent van 100% bio, vegan en allergenenvrije Belgische chocolade, maakten we met Totaalburo een smaakvolle nieuwe website en in samenwerking met grafisch bureau Leeberg ook een bedrijfsbrochure om duimen en vingers bij af te likken.

Magic Chocolates is een bestaand chocolademerk dat werd overgenomen door de opstartende onderneming The Belgian Chocolate Factory. Zij kozen voor een volledige rebranding van het merk en een herlancering op de Belgische en internationale markt.

Totaalburo stond in een eerste fase in voor het geven van strategisch advies. Via diverse werksessies werd samen met de klant nagedacht over het imago, de positionering en de strategie voor wat betreft de externe communicatie.

Daarna werkten we samen met grafisch buro Leeberg om dit project ook operationeel uit te werken.

Als eerste stelden we een bedrijfsbrochure samen, maar dan onder de meer luchtige vorm van een magazine. Dit werkten we zowel in een Nederlandstalige als Engelstalige versie uit. Na de briefing stonden we met Totaalburo in voor het volledige projectmanagement: we bedachten het creatief concept en de formats, schreven alle artikels, verzorgen de eindredactie en coördineerden de fotografie en vormgeving. We zorgden er ook voor dat het magazine gedrukt werd.

Daarnaast stonden we ook in voor de vernieuwing van de online communicatie. We gaven advies over het inzetten van social media en bouwden een volledig nieuwe bedrijfswebsite uit. Het resultaat is een smaakvolle website in zowel Nederlands als Engels met bijhorende webshop voor smulpapen én fijnproevers. Ga zeker eens kijken op www.magic-chocolates.be

Heb jij ook nood aan een rebranding voor jouw bedrijf? Een nieuwe website? Of wil je een magazine of bedrijfsbrochure maken, maar weet je niet waar te beginnen? Contacteer ons gerust voor meer info.