Testimonials en whitepaper Robinetto

Totaalburo zorgt voor creatieve communicatie die werkt.

In België gooien we dagelijks meer dan 2,5 miljoen drankverpakkingen weg. Als impact-onderneming wil Robinetto een reële en meetbare positieve invloed hebben op het milieu door getapt water aan te bieden in plaats van flessenwater. Totaalburo blikte voor Robinetto 6 testimonials in en schreef een whitepaper.

Steeds meer ondernemers streven naar een duurzame bedrijfsvoering. De Gentse impact-onderneming Robinetto speelt in op deze evolutie door het aanbieden van diverse diensten voor waterconsumptie op kantoor, huis, in de horeca en op evenementen.

Om hun oplossingen voor kantoor en horeca extra te promoten werkten we 6 testimonials uit. Tevreden gebruikers uit de horeca en het bedrijfsleven vertellen daarin waarom zij voor Robinetto kozen. Van deze getuigenissen werd in samenwerking met een videomaker/fotograaf telkens een korte video en een fotoreportage gemaakt. De getuigenissen werden door ons ook uitgeschreven tot interviews en quotes. De testimonials werden vervolgens door Robinetto via verschillende kanalen verspreid.

Duurzaamheid is de drijfveer van Robinetto. Om dat extra in de verf te zetten, werkte Totaalburo ook nog een whitepaper uit op maat van het bedrijfsleven, één van hun primaire doelgroepen. Met de whitepaper ’10 tips om jouw bedrijf duurzamer te maken’ wil Robinetto aantonen dat duurzaamheid niet duur hoeft te zijn.

Heb jij ook nood aan een creatief concept voor jouw bedrijf of project?
Contacteer ons gerust voor meer info.