Content creatie wordt steeds belangrijker. De meeste bedrijven en organisaties hebben een website en zijn actief op sociale media. Het is echter niet altijd evident om die kanalen te voeden met voldoende nieuwe content. Totaalburo neemt die taak over en zorgt voor kwaliteitsvolle content op al jouw kanalen.

Geen tijd, geen personeel, geen inspiratie… redenen genoeg waarom het in de praktijk soms fout loopt met jouw communicatiekanalen. Hier kan Totaalburo een passend antwoord bieden. Onze specialisten maken op basis van jouw input aangepaste content voor de communicatiekanalen van jouw bedrijf of organisatie. Desgewenst voorzien we ook het volledige beheer van de website of sociale media.

> opmaak, redactie en beheer van nieuwsbrieven
> opmaak, redactie en beheer van websites en blogs
> opmaak, redactie en beheer van sociale media
> opmaak en redactie van artikels, interviews en whitepapers
> opmaak, redactie en coördinatie van magazines, brochures en andere drukwerken

Ook voor het uitwerken / begeleiden van grotere communicatieprojecten (communicatieplan, website …) is in het eigen bedrijf soms onvoldoende tijd, kennis en expertise aanwezig. Ook hier kan Totaalburo een oplossing bieden met projectwerk op maat van jouw noden en behoeften. Meer info hierover bij projectmanagement.

Kies één van de categorieën hiernaast en ontdek enkele concrete projecten.
Contacteer ons voor al jouw vragen over Content Marketing.