Voor elk project of elke actie wordt een prijs op maat gemaakt. Soms werken we per woord, soms per uur en soms maken we een totaalprijs voor de hele campagne of het volledige project. Vooraf wordt altijd een duidelijke prijs opgegeven zodat je als klant steeds goed weet waar je aan toe bent.

De opgegeven prijs is inclusief reguliere werkingskosten als telefoon, inkt, papier … Verplaatsingskosten of andere specifieke kosten eigen aan het project worden verrekend aan de wettelijke tarieven en/of aan de reële kostprijs.

Redactie & tekscorrecties
Correcties van bestaande teksten en redactie van nieuwe teksten wordt gerekend op basis van een prijs per woord.

> Tekstcorrecties: 0,10 euro/woord, excl. 21% btw
> Redactie: 0,20 euro/woord, excl. 21% btw
> Interviews, reportages, dossiers, columns: 0,30 euro/woord, excl. 21% btw

Copywriting
Copywriting wordt gerekend op basis van een prijs per uur, dag of project. Voor aanvang van het project wordt steeds een realistische inschatting van de tijdsinvestering gemaakt, uitgedrukt in uren of dagen. Eén dag staat voor 8 uur.

> Copywriting: prijs per uur, dag of project

Projectwerk & advies
Projectwerk en advies worden gerekend op basis van een prijs per uur, dag of project. Voor aanvang van het project wordt steeds een realistische inschatting van de tijdsinvestering gemaakt, uitgedrukt in uren of dagen. Eén dag staat voor 8 uur.

> Projectwerk en advies: prijs per uur, dag of project

Creativiteit & coaching 
Creativiteit en coaching worden afgerekend op basis van een prijs per dagdeel. Voor aanvang van het project wordt een inschatting van de tijdsinvestering gemaakt, uitgedrukt in dagdelen. Eén dagdeel staat voor max. 4 uur.

> Creativiteit en coaching: prijs per dagdeel

Contacteer ons voor al jouw vragen over de tarieven en/of een vrijblijvende offerte.